Novi Sad
14.04.2014.
11:19
Vlada Vojvodine usvojila je Program prevencije kod devojčica od 11 do 14 godina HPV infekcije (humani papiloma virus), glavnog uzročnika raka grlića materice.
  • 14.04.2014 18:06
    Tako je. Zapocnite sa edukacijom, drzite tribine, obavestavajte putem medija, obrazujte naciju i objasnite zasto je vakcinacija dobra, potrebna i pozeljna - prosto obezbedite pravu informaciju na pravi nacin. A onda se lepo povucite i dozvolite svakom ljudskom bicu da odluci da li zeli ili ne na ovaj nacin sebi da pomogne, i na dalje prepustite odgovornost njemu. Prisila ne postoji u uredjenom svetu, nasa zemlja je jedna od svega nekoliko na ovom kontinentu (u drustvu sa jos nekoliko banana slicnih nama) koje jos uvek imaju zakonom propisanu nasilnu vakcinaciju.
  • Roditelj

    14.04.2014 16:30
    Za antivakciniste
    Dok vi pišete po forumima, blogovima, stranicama društvenih mreža i komentarišete, zapitate li se ponekad šta vas razlikuje od nadrilekara i proroka. Ništa. Neznanje, lupetanje i zatucanost. Samo me zanima gde su oni koji dobijaju platu jer treba da brinu da se prevaranti i lažni dušebrižnici nadju tamo gde treba - makar kod sudije za prekršaje. A širenje lažnih informacija i zastrašivanje naroda od vakcinisanja (najveće civilizacijske tekovine koja je dovela do produženja ljudskog veka) spada u ozbiljnije fenomene od svakog nadrilekarstva. Borimo se protiv pedofila sa IT stručnjacima na pravim mestima, a ovde puštamo aždaju da nam proždire ono malo zdrave pameti. Šta će nam sutra reći deca kada kao odrasli ljudi dobiju bolesti koje ni jedan lekar ne ume ni da prepozna. Sramota!
  • Matrix

    14.04.2014 13:34
    A posledice?
    Ta vakcina je izazvala smrtne slučajeve, paralizu, autizam i razne autoimune bolesti. Da li ćemo stvarno dozvoliti da naša deca budu zamorčići za eksperimente farmaceutske mafije?
  • naca

    14.04.2014 13:26
    experiment
    neka eksperimentisu na svojoj deci gospodo doktori narocito oni koji uzimaju pare za vakcine od raznih svetskih eksperimentalnih firmi

    Sve mengele do mengela u Srbiji

    Treba izaci na ulice i pobuniti se protiv glavne doktorke sa Gak-a Vesne K.


  • novosadjanka

    14.04.2014 12:10
    ????
    Jel' to ona vakcina koja izaziva sterilitet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna